تبلیغات
بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی کره جنوبی 대한민국 ツ - 닭도리탕 تَک تُری تَنگ (طرز تهیه ی یک خورش به سبک کره ای)
بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی کره جنوبی 대한민국 ツ
(اینجا کره جنوبی است من یک ایرانی امِ سابق)

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

닭도리탕 تَک تُری تَنگ (طرز تهیه ی یک خورش به سبک کره ای)

جمله روز

گسستن دو همسر می تواند خاندانی را از هم بپاشد . حکیم ارد بزرگ


تَک تُری تَنگ یک غذای خوشمزه ی کره ایست که طرفداران زیادی داره از جمله خودم. این غذا شباهت زیادی به خورش مرغ ساده ی ایرانی خودمون داره دیشب که این غذا رو درست کردم گفتم یه پست در مورد این مطلب هم بزارم چون طرفداران غذای کره ای هم کم نیستند.

طرز تهیه ی این غذا بسیار ساده است تمامی مواد به جز سس مورد نظر وجود داره که طرز تهیه ی سس رو هم خدمتتون عرض میکنم

 

غذای کره ای

برای تهیه ی این غذای کره ای اینجا کلیک کنید


برای دیدن مطالب دیگر از  غذاهای  کره ای در پستهای قبلی به لینکهای زیر مراجعه کنید

جَجَنگ میان  نودل یا لمیان  

 اُدِنگ      

 تهیه ی کیک برنجی     

تنجان جیگه        

کوکوی سیب زمینی شیرین

پگوم پب

طرز تهیه ی کیم چی

 

غذاهای کره ای

 

مواد لازم :

گوشت مرغ: یک کیلو گرم

سیب زمینی : 3 عدد (اندازه متوسط)

هویج  : 2/1  ( این مورد به دلخواه اضافه میشود)

پیازچه ی بزرگ: 1 عدد

پیاز 2 عدد متوسط

مواد لازم برای سس خورش :

پودر فلفل قرمز 3 قاشق

سس کُچوجَنگ 2 قاشق

سیر آسیاب شده 1 قاشق

سویا سس 2 قاشق و نصف

عسل یک قاشق و نصف

فلفل سیاه  و نمک یک چهارم قاشق

 ابتدا گوشت را به اندازه های دلخواه قسمت و سیب زمینی . هویج . پیاز و پیازچه را به اندازه های درشت خرد کنید.

مرغ . سیب زمینی و هویج را در ظرفی تفت داده و سپس دو لیوان آب به آن اضافه کنید . در فاصله زمانی که آب به جوش می آید   مواد سس را در ظرفی جداگانه ریخته و همه موارد را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه آب مرغ به جوش آمد سس را به مرغ اضافه کرده ، سپس پیازرا اضافه میکنیم شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی مواد پخته شود 10دقیقه قبل از خاموش کردن شعله پیازچه ها را اضافه کنید. 

اینک غذای شما آماده شده این غذا همانند غذاهای ایرانی با برنج سرو میشود .

 

 (( نوش جانتان ))

 

نکته : کچوجنگ ، سس فلفل غلیظ کره ای است (اگر در دسترس ندارید میتوانید سس فلفل ایرانی را با کمی پودر فلفل و کمی آرد مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید )

احتمالا اگر فرصتی بوجود بیاید طرز تهیه ی این سس را در پستهای آینده برایتان خواهم نوشت

 

 

 

درباره وبلاگ

خواستم زندگی کنم راهم را بستند
خواستم ستایش کنم گفتند خرا فات است.
خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.
گریستم گفتند بهانه است .
خندیدم گفتند دیوانه است.
دنیا را نگه دارید میخواهم پیاده شوم

*********************

«این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
آن کشور نو، آن وطن دانش و صنعت
هرگز به دل انگیزی ایران کهن نیست
در مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستان
لطفی ست که در کلگری و نیس و پکن نیست
در دامن بحر خزر و ساحل گیلان
موجی ست که در ساحل دریای عدن نیست
در پیکر گلهای دلاویز شمیران
عطری ست که در نافه آهوی ختن نیست
آواره ام و خسته و سرگشته و حیران
هرجا که روم هیچ کجا خانه من نیست
آوارگی و خانه به دوشی چه بلایی ست
دردی ست که همتاش در این دیر کهن نیست
من بهر که خوانم غزل سعدی و حافظ
در شهر غریبی که در او فهم سخن نیست
هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران
بی شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست
پاریس قشنگ است ولی نیست چو تهران
لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست
هر چند که سرسبز بود دامنه آلپ
چون دامن البرز پر از چین و شکن نیست
این کوه بلند است ولی نیست دماوند
این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست
این شهر عظیم است ولی شهر غریب است
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست»
27مرداد 88


*********************
اسمم سمیراست به مدت 6 سال در کشور کره جنوبی ، شهر سئول زندگی کردم سال 1391 به ایران بازگشتم سعی دارم همانند سالهای پیش، تجربیاتی که کسب کردم را بنویسم امیدوارم که لذت ببرید و با
نظرات و پیشنهاداتتون در بهتر شدن این وبلاگ یاری ام کنید...
لطفا در مورد مهاجرت و تحصیل در کره سوال نفرمایید چون بنده در این زمینه اطلاعات خاصی ندارم.

- هر گونه کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است

- مطالبم از آموخته و تجربیاتی ست که در کره کسب کردم اگر خبر و یا مطلبی کپی شده باشه پایان مطلب خواهم نوشت.

-اگر گاهی به دلایل شخصی قادر به جبران محبتهای شما در کامنت گذاشتن نیستم عذرخواهی میکنم گاها به وبلاگهایتان سر زده و بدون اطلاع وبلاگهای مورد توجهم را لینک میکنم





مدیر وبلاگ : سمیرا

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

Check Google Page Rank